Search
Filters

Børster

Sort by

Ansigtskam

59 DKK

Combi Kam - 28 cm

129 DKK

Doggyman Karde - Large

209 DKK

Doggyman Karde - SMALL

139 DKK

Dubbelsidig børste for hund

99 DKK

Kennel Børste M

God børste som passer til alle pelstyper.
79 DKK

Kennel Detangling kam

Tændernee har forskellig længde, som gør kæmning lettere og mere skånsom for dyr med følsom hud og pels. De afrundede tænder gør kæmning mere behagelig for dyret.
55 DKK

Kennel Dobbelt sided Børste

Børste med pin børste på den ene side og blødere børster på modsatte side. Fungere super til alle pelstyper.
98 DKK

Kennel Dobbelt sidet Karte

129 DKK

Kennel filterknuser

Bøvler i med filter i ny og næ? Så er denne uundværlig!
129 DKK

Kennel Kam med roterende tænder

Super god og skånsom stålkam som har roterende tænden som hjælper med at filtre stille og roligt ud. God kam til den lidt følsomme hund.
49 DKK

Kennel Karte L

Metalbørste med plasttupper/plastspidser som skånsomt, uden at rive huden, reder ud filtret pels og fjerner løse hår og underuld. Til mellem lang, lang og krøllet pels med underuld.
85 DKK

Kennel Karte M

Metalbørste med plasttupper/plastspidser som skånsomt, uden at rive huden, reder ud filtret pels og fjerner løse hår og underuld. Til mellem lang, lang og krøllet pels med underuld.
75 DKK

Kennel Karte S

Metalbørste med plasttupper/plastspidser som skånsomt, uDen at rive huden, reder ud filtret pels og fjerner løse hår og underuld. Til mellem lang, lang og krøllet pels med underuld.
65 DKK

Kennel Negle Saks

Super god lille negle saks
49 DKK

PSP Aflang stål Børste

• En lækker fast stålbørste der ligger godt i hånden • Slebne og polerede pigge som glider gennem pelsen • Fremstillet af letvægts bøgetræ med en flot finish • Høj kvalitet af rustfri stål pigge • Fremstillet i Tyskland
139 DKK

PSP Vildsvinehår og nylon - aflang

• En smuk træbørste med vildsvinehår og nylon • En vildsvinehårsbørste med nylon kan bruges til det meste og den kommer lige lidt længere ned i pelsen end børsten med kun vildsvinehår • Børsten er lavet i oliventræ, som har smukke åretegninger, så ikke to børster er ens • Finishen på børsten er så godt forarbejdet, at den er meget behagelig at arbejde med Børstelængde: 20,5 cm.
249 DKK

Show Tech Trimme sten

49 DKK