Search
Filters

Products tagged with 'cavalor'

Sort by
Display per page

Cavalor Action Pellet 20kg

Cavalor Action Pellet er et smagfuldt og næringsrigt pellets foder designet som kompletfoder eller som supplement sammen med korn (havre eller byg). Cavalor Action Pellet indeholder top kvalitetsproteiner og let fordøjelige kilder af cellulose. Tilsætningen af disse høj kvalitets ingredienser kan ses på den sunde og skinnende pels i løbet af meget kort tid. Pillerne i Cavalor Action Pellet er større end andre pellets på markedet. Desto større pillerne er, desto mere skal hestene tygge foderet (blandes med spyt), hvilket giver en bedre og mere effektiv fordøjelse. Tilsætningen af FLORASTIMUL i Cavalor Action Pellet hjælper med at sikre en sund tarmflora og PRO ENERGY sikrer en afbalanceret tilsætning af energi som optimerer udholdenhed og energiforbrug.
279 DKK
equates to 14 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Breeding Junior-Rix 20 kg

Anvendes til unge heste op til 3 år gammel. Afbalanceret, nærende blanding, der understøtter afbalanceret vækst i overgangen til voksen hest. For at opnå stærke og fleksible muskler og knogler, et godt fordøjelsessystem og et stærkt immunforsvar.
299 DKK
equates to 15 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Breeding Probreed 20 kg

Høj proteinblanding, der understøtter udvikling og afbalanceret vækst af føl og holder hopper i god stand.
219 DKK
equates to 11 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Breeding Start&Go 15kg

Ernæringsrige, velsmagende og let fordøjelige bløde bidder, der er perfekte til at lære føl at spise koncentreret foder og forhindre vækststop.
219 DKK
equates to 15 DKK per 1 kg(s)

Cavalor CARE Beet Mash 15kg

299 DKK
equates to 20 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Endurix 20 kg

Cavalor Endurix er udviklet til udholdenhedskonkurrenceheste, lav intensitets aerobic øvelser så som lang distance og udholdenhedstræning (f.eks dressur, military, hestevognskørsel, udholdenhedsridt ect.) Da disse heste skal levere en kontinuerlig indsats, har de ikke kun brug for energi fra korn, men også langtidsvarende energikilder fra det gode fedt som vegetabilske olier, vigtige fedtsyrer og elektrolytter (mineraler) for at kompensere for tabet af mineraler under træningen. Cavalor Endurix indeholder MEGA ELECTROLYTE, en vigtig blanding af mineraler for at sikre at hesten kommer ind i konkurrencer med tilstrækkelig elektrolyt reserver. Det konstante behov for energireserver i muskelcellerne kan føre til udmattelse.
259 DKK
equates to 13 DKK per 1 kg(s)