Search
Filters

Cavalor Hestefoder

Cavalor® topkvalitets hestefoder

Cavalor® har produceret topkvalitets hestefoder i mange år. Hos PetBoutique finder du et stort og varieret sortiment indenfor foder til heste af alle slags. Cavalor® hestefoder er udviklet i samarbejde med Versele-Laga og har et sortiment der passer til alle heste. Cavalor® har et sortiment lige fra ungheste, konkurrence heste eller heste med særlige behov.

Sort by
Display per page

Cavalor Action Mix 20 kg

Cavalor Action Mix er en velsmagende blanding til konkurrenceheste, der udfører let arbejde (4 til 8 timer om ugen). Vores valg af råvarer er skræddersyet til din hests anstrengelsesniveau. Cavalor Action Mix skal leveres i kombination med tilstrækkeligt grovfoder. Selv med begrænset græsning (1 kg hø = 5 kg græs), kan denne sportsblanding opfylde alle hestens behov.
259 DKK
equates to 13 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Pianissimo 20 kg

Cavalor Pianissimo er specielt udviklet til varme heste og heste med tendens til stress. Cavalor Pianissimo indeholder de nødvendige ernæringskomponenter for et velafbalanceret og komplet sport hestefoder. Dette foder er også egnet til heste i hvile. Heste i hvile får som regel mindre foder og mere grovfoder for at reducere energiniveauet pga manglende motion i en periode. Denne foderændring kan resultere i en ernæringsubalance (næringsmangel). Cavalor Pianissimo har et meget lavt proteinindhold (7,75% fordøjelig råprotein) som gør det velegnet til at fodre sammen med grovfoder rig på protein (som wrap eller forårsgræs) da det ikke anbefales at fodre overdreven med protein til dagligt.
219 DKK
equates to 11 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Struco Sensitiv 15 kg

Cavalor Strucomix Sensitive er et velafbalanceret foder til følsomme heste.
289 DKK
equates to 19 DKK per 1 kg(s)

Cavalor CARE Beet Mash 15kg

299 DKK
equates to 20 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Care Gastro 15 kg

319 DKK
equates to 21 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Strucomix Org. 15 kg

Heste er oprindeligt prærie dyr som hovedsagligt levede af græs og urter. Hestenes fordøjelsessystem er designet til daglig græsning; som består af en lille mave og en stor veludviklet tyktarm. Grovfoder passerer hurtigt gennem maven og kommer ned i stortarmen til fordøjelse. Nutidens heste fodres normalt med meget koncentreret energifoder, relativt lidt hø og næsten ingen urter hvilket er det modsatte af hvad deres fordøjelsessystem er designet til at fordøje i naturen. Cavalor Strucomix Original er et komplet vedligeholdelsesfoder som indeholde alle de naturlige råmaterialer som hesten ville kunne finde i naturen. Dette komplette foder indeholder FIBER PLUS, en blanding bestående af forskellige typer græs og lucerne for at sikre et afbalanceret tilskud af rå cellulose som stimulerer tarmfloraen.
265 DKK
equates to 18 DKK per 1 kg(s)

Cavalor SuperForce 20 kg

Cavalor Superforce er et top kvalitets sportsfoder specielt fremstillet til aktive konkurrence heste som udøver eksplosive korte anstrengelser (f.eks. opvisningsspring, kortdistance løb, m.v.) For at kunne udøve disse korte intense anstrengelser i tilstrækkelig grad, bruger hestens´s krop primært sukker udvundet fra korn i foderet (havre, byg, hvede, majs m.m.). Den rigtige balance på høj kvalitet, varmebehandlet og let fordøjelige korn og probiotika er nøglen til en sund fordøjelse for heste med højt præstationsniveau. For at modvirke forsuring i tyktarmen er der tilsat YEAST PLUS fra Cavalor som probiotika.
259 DKK
equates to 13 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Endurix 20 kg

Cavalor Endurix er udviklet til udholdenhedskonkurrenceheste, lav intensitets aerobic øvelser så som lang distance og udholdenhedstræning (f.eks dressur, military, hestevognskørsel, udholdenhedsridt ect.) Da disse heste skal levere en kontinuerlig indsats, har de ikke kun brug for energi fra korn, men også langtidsvarende energikilder fra det gode fedt som vegetabilske olier, vigtige fedtsyrer og elektrolytter (mineraler) for at kompensere for tabet af mineraler under træningen. Cavalor Endurix indeholder MEGA ELECTROLYTE, en vigtig blanding af mineraler for at sikre at hesten kommer ind i konkurrencer med tilstrækkelig elektrolyt reserver. Det konstante behov for energireserver i muskelcellerne kan føre til udmattelse.
259 DKK
equates to 13 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Strucomix Senior 20 kg

Cavalor Strucomix Senior er det foder, der indeholder alt, hvad dine ældre heste har brug for en sund, smuk og aktiv alderdom. Effektiviteten af ​​fordøjelsessystemet samt kvaliteten af ​​hestens tænder ændres med hestens alder. Som et resultat heraf, har senior heste brug for særlig ernæringsmæssig opmærksomhed igennem foderet. Cavalor Strucomix Senior er specielt formuleret med puffede korn til nem og effektiv fordøjelse og høj kvalitet proteiner (let fordøjelig og hurtigere konvertering til energi) samt et højt indhold af vitaminer, mineraler og sporstoffer.
289 DKK
equates to 14 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Fiber force 15 kg

Cavalor FiberForce er et højfiber med et lavt indhold af sukker og stivelse. Dens effekt er bevist videnskabeligt. Velegnet til heste med mave/tarm forstyrrelse, nervøse heste, heste der er følsomme for overbelastede muskler. Cavalor FiberForce indeholder en blanding af vigtige fiberkilder og specielt udviklede ekstrudere fiberpiller som indeholder vitaminer og mineraler. Blandingen har et meget lavt indhold af sukker og stivelse til sammenligning med andre heste fuldfoder på markedet. Det totale sukker og stivelses indhold er lavere end de fleste standardtyper af hø. Cavalor FiberForce indeholder DIGEST CONTROL som garanterer et lavt indhold af sukker og stivelse der positivt påvirker tarmfunktionen. På grund af det lave stivelses indhold, det høje fiber og fedt indhold, er Cavalor FiberForce ekstremt gavnlig for heste med muskelproblemer.
299 DKK
equates to 20 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Strucomix Pony 15 kg

Måden hvorpå en pony konverterer foder om til brugbar energi på i forhold til en hest, er grunden til at Cavalor har udviklet Cavalor Strucomix Pony; en speciel blanding til ponyer udviklet med vigtige elementer for at optimere konverteringen af foder til energi. Indholdet i Cavalor Strucomix Pony er forsigtigt udvalgt for at optimere fordøjelsen. Foderet indeholder vigtige ingredienser som lucerne stængler, grøntsager og probiotika. Fedme, tab af kondition og for meget energi er de mest almindelige problemer fundet i utilstrækkelige kostplaner til ponyer.
289 DKK
equates to 19 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Tradition Pellet 20kg

Cavalor Tradition Pellet inderholder alle de nødvendig elementer for et sund og afbalanceret traditionelt hestefoder. Derudover er det udviklet til heste i hvile eller heste som udøver let arbejde.
199 DKK
equates to 10 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Tradition Mix 20kg

Cavalor® Tradition Mix – Navnet siger det hele! Foderet indeholder alle de nødvendige elementer for et sund og afbalanceret traditionelt hestefoder. Cavalor® Tradition Mix er udviklet til heste i hvile eller heste som udøver let arbejde. Balancen mellem kvalitet og pris der tilbydes mellem Cavalor® Tradition Mix giver mulighed for en meget bred anvendelse af foderet (uanset til hvilken type hest).
239 DKK

Cavalor Action Pellet 20kg

Cavalor Action Pellet er et smagfuldt og næringsrigt pellets foder designet som kompletfoder eller som supplement sammen med korn (havre eller byg). Cavalor Action Pellet indeholder top kvalitetsproteiner og let fordøjelige kilder af cellulose. Tilsætningen af disse høj kvalitets ingredienser kan ses på den sunde og skinnende pels i løbet af meget kort tid. Pillerne i Cavalor Action Pellet er større end andre pellets på markedet. Desto større pillerne er, desto mere skal hestene tygge foderet (blandes med spyt), hvilket giver en bedre og mere effektiv fordøjelse. Tilsætningen af FLORASTIMUL i Cavalor Action Pellet hjælper med at sikre en sund tarmflora og PRO ENERGY sikrer en afbalanceret tilsætning af energi som optimerer udholdenhed og energiforbrug.
279 DKK
equates to 14 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Tradition Apple 20kg

Cavalor Tradition Apple er en havrefri, smagfuld blanding som indeholder alle de nødvendige næringselementer til fritidsheste. Denne specielle blanding indeholder rigtige tørrede æblestykker som giver en naturlig og god smag. Cavalor Tradition Apple indeholder FLORASTIMUL, et prebiotika som sikrer en sund tarmflora og hjælper med at mindske mave-tarm forstyrrelser.
269 DKK
equates to 13 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Mash & Mix 15 kg

Efter hårdt arbejde, rejse eller i de kolde vinternætter har heste brug for lys og letfordøjelige måltider i modsætning til højt koncentreret foder. Cavalor Mash & Mix er ikke kun udviklet som et beroligende måltid, det fremmer også sundhed i stortarmen, især efter en periode med stress efter rejser og hårdt arbejde. Foderet indeholder varmebehandlede ernæringselementer (hovedsagligt hvedeklid og hørfrø)let fordøjelig kvalitets råmaterialer, grøntsager og urter. Urteblandingen hjælper med at stimulere fordøjelsen, renser luftvejene og øger smagen. Cavalor Mash & Mix indeholder MEGA ELECTROLYTE for at genopfylde tabt væske og elektrolytter efter hårdt arbejde. Cavalor Mash & Mix er et dejligt varmt måltid til kolde vinterdage eller nætter da det er let fordøjeligt kilde til energi (blandes med varmt vand). Cavalor Mash & Mix er et fantastisk til kræsne heste og en ideel måde at gemme tilskud på
299 DKK
equates to 20 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Performix 20 kg

Cavalor Performix er et velafbalanceret foder tilpasset aktive konkurrenceheste beregnet til at blive fodret sammen med den daglige ration af hø og halm. Cavalor Performix er fremstillet med top kvalitets protein, fedt og let fordøjelig cellulose. Cavalor Performix indeholder alle de næringsstoffer, som er nødvendige for rekreative og konkurrence heste der udøver middel til intensiv træning. Heste der udøver intensivt arbejde har brug for supplerende led understøttelse. Cavalor Performix indeholder ARTI PRO; en kombination af vigtige elementer som kobber, zink og mangan for at sikre den ultimative støtte til led, knogler og sener, specielt når hesten udsættes for ekstra eller øget intensivt arbejde.
299 DKK
equates to 15 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Wholegain 20kg

Cavalor® WholeGain er et energirigt foderkoncentrat til heste, der har brug for at gå i vægt. Det bruges hovedsageligt til at øge den fysiske tilstand hos undervægtige heste inden konkurrence eller til at opretholde en optimal tilstand af salgsheste. Omfattende videnskabelig forskning har vist, at tilsætning af specifikke fedtsyrer til den daglige foderration, såsom afbalancerede omegaer, giver ekstraordinære resultater. Dette fører til en generel forbedring af tilstanden og større opholdskraft (på grund af en "glyco-sparende effekt"), en skinnende pels, bedre foderomdannelse (mere energi fra færre kilo foder), reduceret muskelstivhed og lever- eller fordøjelsesproblemer.
599 DKK

Fodertønde Cavalor

Størrelse: One Size Antal: 1 stk. pr. kolli
DKK

Cavalor Western Mix 20 kg

Western Mix er specielt egnet til heste som bruges til Western Sport. Fx. Quarter, Paint & Appaloosas heste, som er karakteriseret ved deres stærke muskel struktur, skelet, ledbånd & sener. Western Mix bidrager til et minimum af syre tilførsel til musklerne. Dette skyldes et lavere proteinindhold. Western Mix indeholder ingen hvede og i kombination med Cavalor Superforce er Western Mix ideelt egnet til det hårde arbejde.
DKK

Cavalor Fifty - Fifty 20 kg

Fifty-Fifty giver næringsstofferne mere værdi og giver dig en stabil basis i den multifunktionelle stald. Du kan blande dit eget korn og næringsstoffer i, til en værdifuld foderration.
229 DKK
equates to 11 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Mash & Mix 1,5kg

Efter hårdt arbejde, rejse eller i de kolde vinternætter har heste brug for lys og letfordøjelige måltider i modsætning til højt koncentreret foder. Cavalor Mash & Mix er ikke kun udviklet som et beroligende måltid, det fremmer også sundhed i stortarmen, især efter en periode med stress efter rejser og hårdt arbejde. Foderet indeholder varmebehandlede ernæringselementer (hovedsagligt hvedeklid og hørfrø)let fordøjelig kvalitets råmaterialer, grøntsager og urter. Urteblandingen hjælper med at stimulere fordøjelsen, renser luftvejene og øger smagen. Cavalor Mash & Mix indeholder MEGA ELECTROLYTE for at genopfylde tabt væske og elektrolytter efter hårdt arbejde. Cavalor Mash & Mix er et dejligt varmt måltid til kolde vinterdage eller nætter da det er let fordøjeligt kilde til energi (blandes med varmt vand). Cavalor Mash & Mix er fantastisk til kræsne heste og en ideel måde at gemme tilskud på
DKK

Cavalor Breeding Junior-Rix 20 kg

Anvendes til unge heste op til 3 år gammel. Afbalanceret, nærende blanding, der understøtter afbalanceret vækst i overgangen til voksen hest. For at opnå stærke og fleksible muskler og knogler, et godt fordøjelsessystem og et stærkt immunforsvar.
299 DKK
equates to 15 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Breeding Probreed 20 kg

Høj proteinblanding, der understøtter udvikling og afbalanceret vækst af føl og holder hopper i god stand.
219 DKK
equates to 11 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Breeding Start&Go 15kg

Ernæringsrige, velsmagende og let fordøjelige bløde bidder, der er perfekte til at lære føl at spise koncentreret foder og forhindre vækststop.
219 DKK
equates to 15 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Struco Sensitive 15 kg

Cavalor Strucomix Sensitive er et velafbalanceret foder til følsomme heste.
289 DKK

Cavalor Shine & Show 20kg

20 kg
249 DKK