Search
Filters

Handelsbetingelser

Leveringsbetingelser

  • Leveringsmetoder
  • Flex levering
  • Manglende indhold/beskadiget indhold

Sådan leverer du retur

  • Krav til returvare
  • Pengene retur
  • B2B kunder

Reklamation

  • Garanti

Sikker betaling


Persondata politik


Priser

  • Ordreaccept
  • B2B Kunder

Cookies


Vores oplysninger
 

Leveringsbetingelser
Bestil inden kl. 15.00 alle hverdage*, og vi afsender din pakke samme dag.
 
De fleste pakker vil blive leveret 1-2 hverdage efter afsendelsen.
Til ikke brofaste øer, skal man påregne 2-4 dages leveringstid.
Ved bestillinger til udlandet varierer leveringstiden, skriv til os for at få oplyst disse.

Du modtager IKKE pakker i weekenden.
 
*Undtagelser: Bestillingsvarer samt udsolgte vare. Her vil hele ordren blive sendt samlet.

Leveringsmetoder i DANMARK
GLS pakkeshop (privat) hvor dine varer bliver leveret hos den pakkeshop som du selv vælger. Du modtager en sms/e-mail fra GLS når din pakke er nået frem.
GLS Erhverv leveres på din erhvervsadresse, som du oplyser. Husk virksomhedens navn, og at der skal være nogen til at tage imod pakken.
GLS Privat levering. Her SKAL du skrive hvor pakken må stilles, da pakken ellers ikke kan sendes.

GLS pakkeshop er vores standart leveringsmetode, og vælger du en anden en denne leveringsform, kan du ikke kræve portoen retur ved fortrydelse af dit køb.

Manglende Indhold/beskadiget pakke
Hvis du modtager en pakke hvor der er mangler en vare i forhold til det bestilte eller en vare er gået i stykker, skal du reklamere over dette inden for 24 timer, ved at sende en e-mail til info@petboutique.dk , så vil vi hurtigst muligt rette op på fejlen.
 
*Hverdag er en dag som ikke er en lørdag, søndag eller en anden Dansk Helligdag

Fortrydelsesret
De har som privatkunde ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage.
 
Fortrydelsesfristen starter den dag at du modtager varen eller den er klar til afhentning i pakkeshop/posthus.
 
For at udøve fortrydelsesretten skal De meddele os dette. Deres beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev eller e-mail) vores mail er info@petboutique.dk vores adresse finder du nederest på siden.
 
Fortrydelse fristen er overholdt, hvis de sender deres meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen udløber. Varen skal være modtaget retur inden for 14 dage efter fortrydelsesfristen er modtaget. 
Du kan ikke returnere en ordre ved at nægte modtagelsen eller ved at undlade at afhente pakken i pakkeshop/posthus. Hvis vi modtager pakken retur så har du ikke overholdt din fortrydelse frist og du vil selv skulle afholde alle fragtudgifter til både frem og tilbageforsendelse af pakken.
 
Følger af fortrydelse
Hvis de udøver deres fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dem, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af deres eget valg af en anden leveringsform end den billigste standart levering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder seneste 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelsen om deres beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som de har benyttet ved den oprindelige transaktion, medmindre de udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges de ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen vil ske inden for 14 dage.
Du skal selv afholde udgifter til returforsendelsen.
 
VARE DER IKKE KAN RETUNERES:
Foder og godbidder, da det er fødevare til dyr.

Sådan leverer du retur:

Krav til returvare
Varen skal være i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den for at du kan få hele beløbet retur.
Det betyder at emballagen og diverse mærker skal være på varen når den returneres. Varen skal være ubrugt dvs. den skal være fri for hår, snavs og lugt.
Foder og godbidder er fødevare og tages derfor ikke retur.

Hvis brugte varer sendes retur, så vil vi vurdere hvad vi kan gensælge varen for som brugt, dette er ofte 10-50% af den oprindelige salgspris.

Pakken skal sendes retur til VORES adresse og ikke til en pakkeshop/posthus eller andet.

KØB ET GLS RETURLABEL HER


Vi anbefaler at du sender varen retur som pakke, så den kan spores, og du har mulighed for at få erstatning hvis varen forsvinder/beskadiges under transport.
Husk at pakke varen godt ind, da det er dit ansvar når du sender pakken retur. Hvis vi skal afhente en pakke et andet sted så vil det koste dig et gebyr på 75kr.
 
Du skal selv betale udgifterne til at sende pakken retur.

Vi modtager ikke vare retur efter de 14 dages returret. Det er din egen pligt at undersøge om du returnerer inden for de 14 dage, hvis du er i tvivl så send os en e-mail med dit ordrenummer.

Ansvaret for varen overgår til forbrugeren ved forbrugerens modtagelse, og først ved sælgers modtagelse af en returneret vare er ansvaret igen sælgers.

Pakken skal sendes retur til VORES adresse og ikke til en pakkeshop/posthus eller andet. Hvis vi skal afhente en pakke et andet sted så vil det koste dig et gebyr på 75kr.

Pengene retur.

Du har 2 muligheder for at få dine penge retur.
1. Beløbet sættes retur på dit dankort/kreditkort eller hvis du har betalt med bankoverførsel sættes de retur til din bankkonto. (Returneres inden for 14 dage fra vores konto til din)
2. Tilgodebevis kan bruges i webshoppen (sendes pr. e-mail inden for 1-2 hverdage)

B2B (erhvervskunder- med særlig login)

Pakken levers til din virksomhedsadresse- husk at skrive hvor pakken må stilles hvis du ikke har daglige åbningstider.

2 års reklamationsret over vare fra købstidspunktet,.

 Reklamationer

Du har ifølge Dansk Lov, ret til 24 måneders reklamationsret, gælder også brugte varer og skaffevarer, men ikke specialfremstillede varer, f.eks. varer med specielle mål eller indgraveret navn. Du skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter, at du har konstateret fejlen eller manglen. Kontakt os skriftligt på mail til info@petboutique.dk og skrive hvori at fejl/mangler består, og med forbehold for varens holdbarhed, samt korrekt opbevaring af varen.

Reklamationsretten dækker ikke udefra kommende skader, som er indirekte eller direkte forskyldt af brugeren/dyret.
Reklamationsretten dækker skader og fejl, som kan påvises at have været på varen, ved købet.

Send ikke vare retur inden du har kontaktet os da vi ikke dækker evt. transportudgifter hvis du selv vælger at sende den retur.

Klageadgang
Du har adgang til at klage til Forbrugerklagenævnet, hvis du er utilfreds med varen, du har købt og ikke kan blive enig med vores Kundeservice om en fornuftig løsning på tvisten. Du skal følge linket for at indgive en online klage hos Forbrugerklagenævnet: https://minsag.forbrug.dk/FKVWeb/CheckComplaintStart.aspx

Lovvalg og værneting
Enhver aftale indgået mellem os under anvendelse af disse Betingelser er underlagt dansk ret. Enhver tvist som måtte opstå i forbindelse med vores aftale, herunder aftalens eksistens eller gyldighed, skal indbringes for en kompetent domstol i Danmark.

Garanti
Vi udsteder ikke selvstændige garantier, men på nogle produkter følger der et garantibevis med fra producenten. Disse skal du selv se efter, læse og evt. udfylde og sende til producenten for at få denne garanti.
Vi kan evt. være behjælpelige med tlf. nr. og adresse på producenten.


Sikker betaling

Du kan altid være sikker på at dine oplysninger er fortrolige og sikrede når du handler hos Petboutique.dk Vi benytter os af et sikkert betalingssystem, som er verificeret af NETS.

Der kan betales med: Dankort, Visa, MasterCard, MobilePay


Brug af Gavekort/rabatkoder
Du kan max bruge 1 rabatkode pr. ordre

Persondata politik
Ved bestilling af varer gemmer vi dit navn og din adresse i vores ordredatabase. Disse informationer bruges kun til at kunne levere dine produkter og senere i forbindelse med evt. reklamation. Hverken dit navn eller adresse bliver videregivet til 3. part. Oplysningerne er således fortrolige mellem dig og Petboutique.dk

Dine oplysninger bliver gemt for altid, men du kan blive slettet fra vores kundekartoteket, hvis du sender en e-mail til info@petboutique.dk


Priser
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser for privatkunder er inklusive 25% moms.
Priserne i webshoppen og i vores fysiske butik kan godt være forskellige, og nogle tilbud er kun på webshoppen eller kun i butikken.

Ordre accept

Priserne som er er angivet på siden er invitation til køb og din ordre er først accepteret når du modtager en afsendt mail fra os.
 
Efter du har lavet din ordre vil du modtage en ordrebekræftelse, men dette bekræfter blot hvilke vare du har købt og er ikke en accept af din ordre.
Der kan være ordre som er vi vil nød til delvist eller helt at annullere. Dette kan skyldes fejl i mængder, prisfejl, ved begrænsninger for køb, fejl ved vare eller ved mistanke om svindel.
Du vil altid blive kontaktet hvis vi fjerner en vare fra din ordre eller hvis vi annullerer din ordre.
Du vil blive kontaktet pr. e-mail, det er derfor vigtigt at din e-mail er korrekt og at du tjekker den jævnligt.
Der kan forekomme prisfejl på siden og en ordrebekræftelse er ikke et bindende tilbud, hvis der er fejl i prisen, vil du blive kontaktet inden afsendelse af din ordre. Vare til 0 kr. er ALTID en fejl og du kan som kunde ikke på råbe dig retten til en vare til denne pris.

Grossistkunder (B2B)

Du kan som ejer af en dyrehandler, hundesalon eller hundepension med CVR nummer få en B2B konto hos os, hvor du kan forhandle Colin Taylor shampoo og pelspleje produkter og Natures Menu til dine egne kunder. For at du kan få en B2B konto, skal du kontakte os på mail info@petboutique.dk
Som B2B kunde vil du se priserne på vores siden eksl. moms.

Pakken levers til din virksomhedsadresse- husk at skrive hvor pakken må stilles hvis du ikke har daglige åbningstider.
Der er 14 dages returret på alle varer undtaget fødevarer (godbidder/foder)

Vores oplysninger:
Petboutique.dk
Vindinggård Center 7A
7100 Vejle
E-mail: info@petboutique.dk
Cvr nummer  35008977

Disse handelsbetingelser gælder udelukkende ordrer lavet på webshoppen.