Search
Filters

Heste

Sort by

Cavalor Action Mix 20 kg

Cavalor Action Mix er en velsmagende blanding til konkurrenceheste, der udfører let arbejde (4 til 8 timer om ugen). Vores valg af råvarer er skræddersyet til din hests anstrengelsesniveau. Cavalor Action Mix skal leveres i kombination med tilstrækkeligt grovfoder. Selv med begrænset græsning (1 kg hø = 5 kg græs), kan denne sportsblanding opfylde alle hestens behov.
259 DKK
equates to 13 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Pianissimo 20 kg

Cavalor Pianissimo er specielt udviklet til varme heste og heste med tendens til stress. Cavalor Pianissimo indeholder de nødvendige ernæringskomponenter for et velafbalanceret og komplet sport hestefoder. Dette foder er også egnet til heste i hvile. Heste i hvile får som regel mindre foder og mere grovfoder for at reducere energiniveauet pga manglende motion i en periode. Denne foderændring kan resultere i en ernæringsubalance (næringsmangel). Cavalor Pianissimo har et meget lavt proteinindhold (7,75% fordøjelig råprotein) som gør det velegnet til at fodre sammen med grovfoder rig på protein (som wrap eller forårsgræs) da det ikke anbefales at fodre overdreven med protein til dagligt.
219 DKK
equates to 11 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Struco Sensitiv 15 kg

Cavalor Strucomix Sensitive er et velafbalanceret foder til følsomme heste.
289 DKK
equates to 19 DKK per 1 kg(s)

Cavalor CARE Beet Mash 15kg

299 DKK
equates to 20 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Care Gastro 15 kg

319 DKK
equates to 21 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Strucomix Org. 15 kg

Heste er oprindeligt prærie dyr som hovedsagligt levede af græs og urter. Hestenes fordøjelsessystem er designet til daglig græsning; som består af en lille mave og en stor veludviklet tyktarm. Grovfoder passerer hurtigt gennem maven og kommer ned i stortarmen til fordøjelse. Nutidens heste fodres normalt med meget koncentreret energifoder, relativt lidt hø og næsten ingen urter hvilket er det modsatte af hvad deres fordøjelsessystem er designet til at fordøje i naturen. Cavalor Strucomix Original er et komplet vedligeholdelsesfoder som indeholde alle de naturlige råmaterialer som hesten ville kunne finde i naturen. Dette komplette foder indeholder FIBER PLUS, en blanding bestående af forskellige typer græs og lucerne for at sikre et afbalanceret tilskud af rå cellulose som stimulerer tarmfloraen.
265 DKK
equates to 18 DKK per 1 kg(s)

Cavalor SuperForce 20 kg

Cavalor Superforce er et top kvalitets sportsfoder specielt fremstillet til aktive konkurrence heste som udøver eksplosive korte anstrengelser (f.eks. opvisningsspring, kortdistance løb, m.v.) For at kunne udøve disse korte intense anstrengelser i tilstrækkelig grad, bruger hestens´s krop primært sukker udvundet fra korn i foderet (havre, byg, hvede, majs m.m.). Den rigtige balance på høj kvalitet, varmebehandlet og let fordøjelige korn og probiotika er nøglen til en sund fordøjelse for heste med højt præstationsniveau. For at modvirke forsuring i tyktarmen er der tilsat YEAST PLUS fra Cavalor som probiotika.
259 DKK
equates to 13 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Endurix 20 kg

Cavalor Endurix er udviklet til udholdenhedskonkurrenceheste, lav intensitets aerobic øvelser så som lang distance og udholdenhedstræning (f.eks dressur, military, hestevognskørsel, udholdenhedsridt ect.) Da disse heste skal levere en kontinuerlig indsats, har de ikke kun brug for energi fra korn, men også langtidsvarende energikilder fra det gode fedt som vegetabilske olier, vigtige fedtsyrer og elektrolytter (mineraler) for at kompensere for tabet af mineraler under træningen. Cavalor Endurix indeholder MEGA ELECTROLYTE, en vigtig blanding af mineraler for at sikre at hesten kommer ind i konkurrencer med tilstrækkelig elektrolyt reserver. Det konstante behov for energireserver i muskelcellerne kan føre til udmattelse.
259 DKK
equates to 13 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Strucomix Senior 20 kg

Cavalor Strucomix Senior er det foder, der indeholder alt, hvad dine ældre heste har brug for en sund, smuk og aktiv alderdom. Effektiviteten af ​​fordøjelsessystemet samt kvaliteten af ​​hestens tænder ændres med hestens alder. Som et resultat heraf, har senior heste brug for særlig ernæringsmæssig opmærksomhed igennem foderet. Cavalor Strucomix Senior er specielt formuleret med puffede korn til nem og effektiv fordøjelse og høj kvalitet proteiner (let fordøjelig og hurtigere konvertering til energi) samt et højt indhold af vitaminer, mineraler og sporstoffer.
289 DKK
equates to 14 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Fiber force 15 kg

Cavalor FiberForce er et højfiber med et lavt indhold af sukker og stivelse. Dens effekt er bevist videnskabeligt. Velegnet til heste med mave/tarm forstyrrelse, nervøse heste, heste der er følsomme for overbelastede muskler. Cavalor FiberForce indeholder en blanding af vigtige fiberkilder og specielt udviklede ekstrudere fiberpiller som indeholder vitaminer og mineraler. Blandingen har et meget lavt indhold af sukker og stivelse til sammenligning med andre heste fuldfoder på markedet. Det totale sukker og stivelses indhold er lavere end de fleste standardtyper af hø. Cavalor FiberForce indeholder DIGEST CONTROL som garanterer et lavt indhold af sukker og stivelse der positivt påvirker tarmfunktionen. På grund af det lave stivelses indhold, det høje fiber og fedt indhold, er Cavalor FiberForce ekstremt gavnlig for heste med muskelproblemer.
299 DKK
equates to 20 DKK per 1 kg(s)

Grime Brun m. læder Cob

189 DKK

Grime Brun m. læder Full

189 DKK

Grime Navy med læder Cob

189 DKK

Hut lang brun full

199 DKK

Hut lang i grå Full

199 DKK

Hut lang navy full

199 DKK

Hut Navy Full

199 DKK

Jacson Plys grime hvid

339 DKK

Jacson Plysgrime sort

339 DKK

Læssetorv

149 DKK

Rapide Hoof Oil

Hovolie der beskytter mod hovrevner og holder hovene i god stand ved regelmæssig brug. Brug hovolie som sidste forberedelse til en udstilling/konkurrence, da olien giver hovene glans og et velplejet indtryk. Inklusiv pensel i låget
169 DKK

Rapide Itch Balm

Lindrende salve til eksem i mankam og halerod forårsaget af insektbid. Salven behandler og virker lindrende og beroligende på revnet, skaldet og irriteret hud, hvor hesten klør meget. Med borsyre, thymol og grøn mynte.
169 DKK

Rapide Tangle & Shine - 1L

Pelsglans 1l rapide renser og plejer pelsen og afviser snavs. Pelsglansen giver også en strålende glans til mand og hale og gør den silkeblød og nem at sortere fra sammenfiltring. Indeholder silikoner for nem børstning.
129 DKK

Rapide Tangle & Shine Glitter - Gold

Showshine med guldglimmer, der renser og plejer pelsen og afviser snavs. Pelsglansen giver også en strålende glans til mand og hale og gør den silkeblød og nem at sortere fra sammenfiltring. Indeholder silikoner for nem børstning.
129 DKK

Rapide Tangle & Shine Glitter - Silver

Showshine med sølvglimmer, der renser og plejer pelsen og afviser snavs. Pelsglansen giver også en strålende glans til mand og hale og gør den silkeblød og nem at sortere fra sammenfiltring. Indeholder silikoner for nem børstning.
129 DKK

Trækketorv Grå

49 DKK

Trækketorv Sort

49 DKK

Cavalor Strucomix Pony 15 kg

Måden hvorpå en pony konverterer foder om til brugbar energi på i forhold til en hest, er grunden til at Cavalor har udviklet Cavalor Strucomix Pony; en speciel blanding til ponyer udviklet med vigtige elementer for at optimere konverteringen af foder til energi. Indholdet i Cavalor Strucomix Pony er forsigtigt udvalgt for at optimere fordøjelsen. Foderet indeholder vigtige ingredienser som lucerne stængler, grøntsager og probiotika. Fedme, tab af kondition og for meget energi er de mest almindelige problemer fundet i utilstrækkelige kostplaner til ponyer.
289 DKK
equates to 19 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Tradition Pellet 20kg

Cavalor Tradition Pellet inderholder alle de nødvendig elementer for et sund og afbalanceret traditionelt hestefoder. Derudover er det udviklet til heste i hvile eller heste som udøver let arbejde.
199 DKK
equates to 10 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Tradition Mix 20kg

Cavalor® Tradition Mix – Navnet siger det hele! Foderet indeholder alle de nødvendige elementer for et sund og afbalanceret traditionelt hestefoder. Cavalor® Tradition Mix er udviklet til heste i hvile eller heste som udøver let arbejde. Balancen mellem kvalitet og pris der tilbydes mellem Cavalor® Tradition Mix giver mulighed for en meget bred anvendelse af foderet (uanset til hvilken type hest).
239 DKK