Search
Filters
RSS

New products

Cavalor Breeding Start&Go 15kg

Ernæringsrige, velsmagende og let fordøjelige bløde bidder, der er perfekte til at lære føl at spise koncentreret foder og forhindre vækststop.
219 DKK
equates to 15 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Breeding Probreed 20 kg

Høj proteinblanding, der understøtter udvikling og afbalanceret vækst af føl og holder hopper i god stand.
219 DKK
equates to 11 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Breeding Junior-Rix 20 kg

Anvendes til unge heste op til 3 år gammel. Afbalanceret, nærende blanding, der understøtter afbalanceret vækst i overgangen til voksen hest. For at opnå stærke og fleksible muskler og knogler, et godt fordøjelsessystem og et stærkt immunforsvar.
299 DKK
equates to 15 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Fifty - Fifty 20 kg

Fifty-Fifty giver næringsstofferne mere værdi og giver dig en stabil basis i den multifunktionelle stald. Du kan blande dit eget korn og næringsstoffer i, til en værdifuld foderration.
229 DKK
equates to 11 DKK per 1 kg(s)

Cavalor Wholegain 20kg

Cavalor® WholeGain er et energirigt foderkoncentrat til heste, der har brug for at gå i vægt. Det bruges hovedsageligt til at øge den fysiske tilstand hos undervægtige heste inden konkurrence eller til at opretholde en optimal tilstand af salgsheste. Omfattende videnskabelig forskning har vist, at tilsætning af specifikke fedtsyrer til den daglige foderration, såsom afbalancerede omegaer, giver ekstraordinære resultater. Dette fører til en generel forbedring af tilstanden og større opholdskraft (på grund af en "glyco-sparende effekt"), en skinnende pels, bedre foderomdannelse (mere energi fra færre kilo foder), reduceret muskelstivhed og lever- eller fordøjelsesproblemer.
599 DKK

Cavalor Performix 20 kg

Cavalor Performix er et velafbalanceret foder tilpasset aktive konkurrenceheste beregnet til at blive fodret sammen med den daglige ration af hø og halm. Cavalor Performix er fremstillet med top kvalitets protein, fedt og let fordøjelig cellulose. Cavalor Performix indeholder alle de næringsstoffer, som er nødvendige for rekreative og konkurrence heste der udøver middel til intensiv træning. Heste der udøver intensivt arbejde har brug for supplerende led understøttelse. Cavalor Performix indeholder ARTI PRO; en kombination af vigtige elementer som kobber, zink og mangan for at sikre den ultimative støtte til led, knogler og sener, specielt når hesten udsættes for ekstra eller øget intensivt arbejde.
299 DKK
equates to 15 DKK per 1 kg(s)