Search
Filters

Pleje

Sort by
Display per page

Rapide Hoof Oil

Hovolie der beskytter mod hovrevner og holder hovene i god stand ved regelmæssig brug. Brug hovolie som sidste forberedelse til en udstilling/konkurrence, da olien giver hovene glans og et velplejet indtryk. Inklusiv pensel i låget
169 DKK

Rapide Itch Balm

Lindrende salve til eksem i mankam og halerod forårsaget af insektbid. Salven behandler og virker lindrende og beroligende på revnet, skaldet og irriteret hud, hvor hesten klør meget. Med borsyre, thymol og grøn mynte.
169 DKK

Rapide Tangle & Shine - 1L

Pelsglans 1l rapide renser og plejer pelsen og afviser snavs. Pelsglansen giver også en strålende glans til mand og hale og gør den silkeblød og nem at sortere fra sammenfiltring. Indeholder silikoner for nem børstning.
129 DKK

Rapide Tangle & Shine Glitter - Gold

Showshine med guldglimmer, der renser og plejer pelsen og afviser snavs. Pelsglansen giver også en strålende glans til mand og hale og gør den silkeblød og nem at sortere fra sammenfiltring. Indeholder silikoner for nem børstning.
129 DKK

Rapide Tangle & Shine Glitter - Silver

Showshine med sølvglimmer, der renser og plejer pelsen og afviser snavs. Pelsglansen giver også en strålende glans til mand og hale og gør den silkeblød og nem at sortere fra sammenfiltring. Indeholder silikoner for nem børstning.
129 DKK